Quantcast

Έρχεται live-action κινηματογραφική μεταφορά του Hellsing από τον δημιουργό του John Wick, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει και τόσο

Γενικά η προϊστορία μεταξύ Hollywood και anime/manga δεν είναι καθόλου καλή

THE NERDSTREAM

5 Μαρτίου 2021

Κακά τα ψέματα, η σχέση ανάμεσα στο Hollywood και τα anime/manga είναι λίγο χειρότερη από αυτήν ανάμεσα σε Hollywood και video games. Έχουμε δει πολλές κακές live-action μεταφορές, και κάποιες σαν του Ghost in the Shell πόνεσαν πολύ, με αποτέλεσμα να ανησυχούμε τα μάλα για τα επερχόμενα Akira και Cowboy Bebop.

Στο μεταξύ, η Amazon αποφασίζει να δοκιμάσει κι αυτή την τύχη της, αναθέτοντας στον Derek Kolstad, βασικό δημιουργό και σεναριογράφο του John Wick, να φτιάξει μια ταινία βασισμένη στο κλασικό manga Hellsing του Kouta Hirano που στο παρελθόν έχει αποτελέσει τη βάση για μια υπεραπολαυστική σειρά anime.

Προφανώς αγαπάμε John Wick κι άρα σε έναν βαθμό εμπιστευόμαστε Kolstad, αλλά ταυτόχρονα έχουμε την υποψία πως θα ήταν ίσως καλύτερα το Hollywood να αφήσει τα manga/anime στην ησυχία τους. Εξάλλου ο ίδιος έχει γεμάτο πιάτο αυτή τη στιγμή, έχοντας αναλάβει να δημιουργήσει και μια σειρά Dungeons & Dragons.

Best of internet