Quantcast

Δυο δεκαετίες μετά το Requiem for a Dream, Darren Aronofsky και Jared Leto ετοιμάζονται να ξανακάνουν ταινία μαζί

Παίρνοντας για βάση μια ιστορία από τον συγγραφέα του The Ring

THE NERDSTREAM

1 Φεβρουαρίου 2021

Σχεδόν 4 χρόνια κοντεύουν να περάσουν από το Mother, την τελευταία μέχρι σήμερα ταινία του Darren Aronofsky. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο σκηνοθέτης έχει πάρει αρκετά ζεστά την επιστροφή του πίσω από την κάμερα, ανακοινώνοντας το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο. Έπειτα από την ανακοίνωση του επερχόμενου The Whale, λοιπόν, τώρα μάθαμε και ποια θα είναι η μεθεπόμενη ταινία του Aronofsky.

Τα νέα είναι καλά για τους νοσταλγούς του Requiem for a Dream, της ταινίας που τον έκανε υπερ-φίρμα πριν από 20 και κάτι χρόνια. Τώρα, ο Aronofsky ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον τότε πρωταγωνιστή του, Jared Leto. Πρόκειται για μια ταινία με τον τίτλο Adrift, η οποία θα βασίζεται σε ένα διήγημα του Koji Suzuki, συγγραφέα του The Ring, που αφορά ένα στοιχειωμένο σκάφος στη μέση του ωκεανού.

Η ιδέα για την ταινία ανήκει στον ίδιο τον Leto, ο οποίος την είχε προτείνει στον Aronofsky πριν χρόνια, οπότε πέρα από πρωταγωνιστής θα έχει και τον ρόλο του παραγωγού. Βέβαια, όλα αυτά θα γίνουν αφού ο Aronofsky ολοκληρώσει την επόμενη ταινία του, οπότε έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μπροστά μας μέχρι να δούμε το Adrift στις οθόνες.

Best of internet