Quantcast

4ωρη ταινία θα είναι τελικά το Snyder Cut του Justice League που ξεκίνησε ως ταινία, μετά έγινε σειρά και τώρα ξανάγινε ταινία

Πάντα ευοίωνο σημάδι οι χαοτικές αλλαγές στη μορφή ενός έργου

THE NERDSTREAM

19 Ιανουαρίου 2021

Δεν σταματάει να γεννάει εκπλήξεις το Snyder Cut του Justice League, σε βαθμό που αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι η ειδησεογραφία γύρω από αυτό γίνεται πλέον πιο ενδιαφέρουσα από το ίδιο. Αρχικά ήταν ένας θρύλος μεταξύ των πιστών DC fans. Μετά ανακοινώθηκε πως τελικά υπάρχει και πάει στην πλατφόρμα του HBO Max. Και μέσα στο καλοκαίρι είχαμε το πρώτο trailer.

Κι ενώ το περασμένο καλοκαίρι η DC ανακοίνωση πως το χιλιοτραγουδισμένο Snyder Cut δεν θα είναι τελικά ταινία αλλά μίνι-σειρά 4 επεισοδίων, τώρα το όλο πράγμα ανατρέπεται μέσα από δηλώσεις του ίδιου του Zack Snyder στο Twitter. Εκεί, μιλώντας με fans, ο σκηνοθέτης μοιάζει να αναφέρεται με βεβαιότητα πως θα δούμε 4ωρη ταινία και όχι σειρά:

Βέβαια, δεδομένου του ρδελομπού που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδο της Warner, δεν αποκλείουμε καθόλου να υπάρχει μπάχαλο μεταξύ του δημιουργού και της παραγωγής σε βαθμό που να νομίζει ο καθένας ότι έχει φτιάξει κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν η Warner δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε με σιγουριά.

Στο μεταξύ, με την ταινιο-σειρά να έρχεται τον Μάρτιο, τέτοιο μπάχαλο (που επηρεάζει και το μοντάζ/δομή ενός έργου) δεν είναι ποτέ καλό σημάδι, αλλά από την άλλη μιλάμε για το Justice League οπότε οι προσδοκίες μας ήταν μάλλον ούτως ή άλλως χαμηλές. Τι να πούμε, μακάρι να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Best of internet