Quantcast

Όλες οι νέες ταινίες του Netflix για το 2021 μέσα σε ένα βίντεο, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα

Με παρουσιαστές Ryan Reynolds, Gal Gadot και The Rock, όπως βλέπετε

THE NERDSTREAM

13 Ιανουαρίου 2021

Το 2020 ήταν μια κακή χρονιά, ως γνωστόν, αλλά όχι για όλους. Στο πεδίο της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, αν μη τι άλλο, οι παίχτες του online streaming είδαν τις (οικονομικές και πολιτισμικές) μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα, κατακτώντας πλέον ντε φάκτο ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι από την ήδη υπάρχουσα πίτα. Κι ανάμεσα σ’ αυτούς, προφανώς, ένας από τους κυρίαρχους είναι το Netflix.

Έχοντας ήδη μεταμορφωθεί σε μια κινηματογραφική βιομηχανία από μόνο του, κι αναμένοντας διάφορα πράγματα στα φετινά Όσκαρ με ταινίες σαν τα περσινά Mank και Da 5 Bloods, το Netflix μπαίνει στο 2021 γαμιώντας, αν θέλετε, έχοντας στην φαρέτρα του πολυαναμενόμενες παραγωγές σαν το Don’t Look Up του Adam McKay και το Army of the Dead του Zack Snyder.

Για όλες τις επερχόμενες ταινίες της streaming πλατφόρμας, λοιπόν, μας μιλάνε σε αυτό το 3λεπτο βίντεο οι Ryan Reynolds, Gal Gadot και The Rock, δηλαδή οι πρωταγωνιστές του Red Notice που έρχεται μέσα στη χρονιά. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας αν σας ψήνει κάτι απ’ όλα αυτά:

Best of internet