Quantcast

7 χρόνια μετά το Ex Machina, ο Alex Garland ετοιμάζει νέα ταινία με την Α24

Αφού στο μεταξύ μας έδωσε ένα κινηματογραφικό Annihilation κι ένα τηλεοπτικό Devs

THE NERDSTREAM

7 Ιανουαρίου 2021

Ποτέ δεν έχουμε κρύψει ότι είμαστε βαμμένοι fans του Alex Garland. Για την ακρίβεια, εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους μας δημιουργούς των τελευταίων δεκαετιών. Είτε πρόκειται για τα σενάριά του σε 28 Days Later και Never Let Me Go είτε για την σκηνοθεσία του σε Ex Machina και Annihilation, από εμάς είναι πάντα ναι.

Κι αφού πέρσι μας έδωσε μια ίσως άνιση αλλά still εντελώς υπέροχα garland-ική τηλεοπτική σειρά με το Devs, τώρα ήρθε η ώρα για την κινηματογραφική επιστροφή του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η ταινία θα λέγεται Men και θα έχει για πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Jessie Buckley που είδαμε πρόσφατα στο I’m Thinking of Ending Things.

Το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της είδησης, βέβαια, είναι ότι στο Men ο Garland θα συνεργαστεί και πάλι με το ανεξάρτητο στούντιο της Α24, μαζί με την οποία έφτιαξε το Ex Machina κι η οποία αποτελεί εν γένει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον αμερικάνικο κινηματογράφο. Με άλλα λόγια, από εμάς είναι και πάλι ναι.

Best of internet