Quantcast

ΦΑΝΤΑΖΙΟ: Η ταινία του Μετέχνιου κυκλοφορεί ελεύθερη και θα έπρεπε ήδη να είναι η ελληνική πρόταση για τα Όσκαρ

Με εκλεκτούς guests τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και τον Μάκη Παπασημακόπουλο

THE NERDSTREAM

11 Νοεμβρίου 2020

Είναι μια δύσκολη εποχή για το ελληνικό σινεμά (και γιατί όχι και την ελληνική κοινωνία γενικότερα), αλλά αυτό δε σημαίνει πως λείπουν οι καλλιτεχνικοί φάροι που δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο, ποιοτικότερο, ουσιαστικότερο κινηματογραφικό μέλλον, αντάξιο του ένδοξου παρελθόντος ενός Θεόδωρου Αγγελόπουλου κι ενός ‘Ομηρου Ευστρατιάδη. Ευτυχώς, με άλλα λόγια, που υπάρχει το Μετέχνιο.

Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη κοινωνοί του, το Μετέχνιο είναι η ιστορική κοοπερατίβα που έχει χαρίσει το ελληνικό ίντερνετ δημιουργίες όπως το Hey Panos και το Τόπων Μύστες. Φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, το Μετέχνιο βγήκε στα σινεμά και σε έναν περιορισμένο αριθμό παραστάσεων πρόβαλε τη νέα ταινία του. Το Φαντάζιο.

Σήμερα, που το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη και ελληνικές ταινίες ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στα Όσκαρ, είναι η πρώτη μέρα που το Φαντάζιο, εκλεκτούς guests τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και τον Μάκη Παπασημακόπουλο, κυκλοφορεί ελεύθερο σαν το πουλί στο YouTube. Δείτε το:

Best of internet