Quantcast

Αν τα σκηνικά του Borat 2 σας φάνηκαν ακραία, περιμένετε μέχρι να δείτε τις κομμένες σκηνές

Sacha Baron Cohen δίνει μαθήματα παράνοιας, για άλλη μια φορά

THE NERDSTREAM

2 Νοεμβρίου 2020

Είναι τρομερό αυτό που κατάφερε και πάλι ο Sacha Baron Cohen. Χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα, έφτιαξε μια νέα ταινία Borat λίγο πριν τις αμερικάνικες εκλογές, γεμάτη με κλασικά ακραία πράγματα που έχουμε μάθει να περιμένουμε πλέον από αυτόν. Κι όπως πάντα, το αποτέλεσμα περιέχει μπόλικη καφρίλα και απαιτεί αρκετή ανάλυση.

Πέρα από τα όσα είδαμε, λοιπόν, εξίσου μεγάλο ζουμί έχουν κι αυτά που δεν είδαμε. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Borat Subsequent Moviefilm, λοιπόν, ο Cohen δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά από κομμένες σκηνές και outtakes από τα γυρίσματα της ταινίας.

Στο πρώτο από αυτά τα βίντεο, βλέπουμε την Maria Bakalova, η οποία υποδύεται την κόρη του Borat στην ταινία, να μπαίνει μέσα στον Λευκό Οίκο και να συνομιλεί με τον Donald Trump Jr, γιο του Πορτοκαλί Προέδρου των ΗΠΑ:

Στο δεύτερο βίντεο, ο Cohen τρέχει να κρυφτεί από τους ακροδεξιούς που τρόλαρε σε συγκέντρωσή τους μετά μουσικής, καθώς εκείνοι τον κυνηγάνε καθόλου ψύχραιμα. Άλλη μια απόδειξη για τα ρίσκα που παίρνει:

Στο τρίτο βίντεο, σε διαφορετικό κλίμα, ο Cohen δίνει το λόγο στην Judith Dim Evans, την επιζήσασα του Ολοκαυτώματος που εμφανίζεται στην ταινία, ώστε να μοιραστεί την εφιαλτική εμπειρία της οικογένειάς της κατά τη ναζιστική απόπειρα εξόντωσης των Εβραίων. Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ.

 

Best of internet