Quantcast

Η πρώτη χολιγουντιανή ταινία για τον κορονοϊό είναι μια ψύχραιμη παραγωγή του Michael Bay, προφανώς

Αυτό είναι το Songbird και έχει trailer, δυστυχώς

THE NERDSTREAM

30 Οκτωβρίου 2020

Ήταν θέμα χρόνου, φίλες και φίλοι. Αμφέβαλλε κανείς ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι χολιγουντιανές ταινίες καταστροφής σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού; Προφανώς και όχι. Η ανθρωπότητα λατρεύει να παρακολουθεί την κατάρρευσή της ως χολιγουντιανό θέαμα, κι αν υπάρχει ένας άνθρωπος κατάλληλος να το κάνει είναι ο Michael Bay.

Ο avant-garde δημιουργός του Armaggedon και των Transformers αναλαμβάνει την παραγωγή της πρώτης μεγάλης χολιγουντιανής ταινίας για τον post-covid κόσμο. Ο τίτλος της είναι Songbird και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο ευχάριστο κοντινό μέλλον όπου ο τρέχων κορονοϊός έχει εξελιχθεί σε Covid-23 με ποσοστό θνησιμότητας πάνω από 50% και όλον τον πλανήτη να βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε lockdown.

Μέσα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα, ένας ερωτευμένος νέος αναγκάζεται να περάσει πάνω από στρατιωτικούς νόμους, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, τρελαμένους φονιάδες και κορονο-μαφιόζους προκειμένου να βρεθεί με την αγαπημένη του. Ναι, κάτι σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα αλλά με χυδαία εκμετάλλευση των πραγματικών ανθρώπινων φόβων της συγκυρίας. Κριντζάρετε μαζί μας βλέποντας το ολόφρεσκο trailer:

Best of internet