Quantcast

Η Scarlett Johansson θα γίνει η νέα νύφη του Frankenstein στην κινηματογραφική συνεργασία της Apple και της A24

Σε σύγχρονο setting όμως, μην περιμένετε γκοθίλες

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2020

Αν θυμάστε, πριν μερικά χρόνια η Universal προσπάθησε να φτιάξει ένα σύγχρονο κινηματογραφικό σύμπαν α λα Marvel για τα κλασικά της τέρατα, όπως ο Δράκουλας, ο Φρανκενστάιν, η Μούμια κλπ. Το πράγμα δεν πήγε καλά βέβαια, κι ευτυχώς, γιατί οι πρώτες ταινίες ήταν φόλες. Καλύτερα, λοιπόν, να δοκιμάζεις κάτι πιο πειραματικό με τέτοια πράγματα.

Έτσι, χαρήκαμε όταν διαβάσαμε ότι η Scarlett Johansson ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που θα παίρνει ως βάση τον μύθο του Bride of Frankestein, κάτι που υπονοήθηκε στο αρχικό βιβλίο της Mary Shelley κι έπειτα μετατράπηκε στην κλασική ταινία του 1935, προκειμένου να την μεταφέρει σε ένα σύγχρονο, πειραγμένο setting.

Η ταινία θα είναι συμπαραγωγή της Apple με το λατρεμένο indie στούντιο της A24 (όπως και το On the Rocks της Sofia Coppola που βγαίνει σήμερα παρεμπιπτόντως), ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Sebastian Lelio που αν μη τι άλλο ειδικεύεται σε γυναικείες ιστορίες όπως το A Fantastic Woman, το Disobedience και το Gloria τα τελευταία χρόνια.

Best of internet