Quantcast

Έκλεισε, η ταινία Furiosa γίνεται πραγματικότητα με Anya Taylor-Joy και Chris Hemsworth

Αυτά είναι τα spinoffs που θέλουμε

THE NERDSTREAM

14 Οκτωβρίου 2020

Δεν θα πούμε ψέματα, φίλες και φίλοι. Το περιμένουμε πώς και πώς αυτό το prequel, παρόλο που γενικά τα prequels δεν είναι κι η μεγαλύτερη συμπάθειά μας. Ήδη εδώ και κάποιο καιρό όμως έχουμε μάθει ότι ο George Miller ετοιμάζει μια ταινία για το παρελθόν της Furiosa από το Mad Max: Fury Road. Και σε κάτι τέτοια δε μπορούμε να πούμε όχι.

Τελικά, αυτές τις μέρες το πράγμα οριστικοποιήθηκε. Η παραγωγή του Furiosa έχει ξεκινήσει, και μαζί μ’ αυτά τα νέα μάθαμε και το οριστικό πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας. Στον ρόλο της νεαρής Furiosa θα βρίσκεται η Anya Taylor-Joy του The Witch, επιλογή που εγκρίνουμε και με το παραπάνω, ενώ δίπλα της θα είναι ο Chris Hemsworth (δηλαδή ο Thor του Marvel Cinematic Universe) κι ο Yahya Abdul-Mateen II  (δηλαδή ο Dr. Manhattan του τηλεοπτικού Watchmen).

Πάντως, αυτό που μας καθιστά αισιόδοξους για το συγκεκριμένο spinoff είναι ότι ο μεγάλος Miller θα έχει ρόλο σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού στην ταινία, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σχετικά σίγουροι πως δεν πρόκειται για στουντιακή αρπαχτή. Για όλα τα υπόλοιπα, περιμένουμε ακόμα.

Best of internet