Quantcast

Super High: Andy Samberg και Craig Robinson ετοιμάζουν την υπερηρωική μπαφοταινία που θα σώσει πραγματικά τον κόσμο

ΒΕΣΒΙ

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2020

Επιτέλους, λίγος πραγματικός υπερηρωικός κινηματογράφος. Μέσα στην αβάσταχτη ομοιομορφία του superhero σινεμά, έρχονται κάθε τόσο μερικές ηλιαχτίδες αυθεντικού kino για να ζεστάνουν το παγωμένο πρόσωπό μας. Ετοιμαστείτε. Έρχεται το Super High.

Πρόκειται για μια υπερηρωική μπαφοκωμωδία από δύο μετρ του είδους, δηλαδή τον Andy Samberg και τον Craig Robinson, γνωστούς και μη εξαιρετέους από τη συνύπαρξή τους στο Brooklyn Nine-Nine. Φυσικά, ο πρώτος είναι επίσης μέλος των Lonely Island και φέτος έπαιξε στο πανέμορφο Palm Springs, ενώ ο δεύτερος έχει κάνει μεγάλη μπαφοθητεία στις ταινίες του Seth Rogen και του Evan Goldberg, ενώ στην τηλεόραση τον έχουμε καμαρώσει επίσης στο The Office και το What We Do in the Shadows.

Στην ταινία που ετοιμάζουν μαζί λοιπόν, δηλαδή το Super High, οι δύο πρωταγωνιστές δοκιμάζουν μια παράξενη ποικιλία χόρτου που τους δίνει υπερδυνάμεις, οπότε αποφασίζουν να πολεμήσουν το έγκλημα όντας κλασμένοι. Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μαθαίνουμε ότι θα πρωταγωνιστεί επίσης ο rapper και ηθοποιός Common.

Στο μεταξύ, ελπίζουμε η ταινία να μην είναι…

Best of internet