Quantcast

Έναν χρόνο μετά μεταφέρεται η κυκλοφορία του Dune, καλό 2021 να έχουμε

Δεν είναι κάτι, απλά μπήκε λίγο μπαχαρικό στο μάτι μας

THE NERDSTREAM

6 Οκτωβρίου 2020

Ήταν κλειδωμένο στο στοίχημα. Όλοι το περίμεναν. Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Αλλά όλα οδηγούσαν προς τα εκεί. Πριν από λίγες μέρες είχαμε την αναβολή του Black Widow που συμπαρέσυρε όλες τις επερχόμενες ταινίες Marvel και χτες είχαμε την αναβολή του No Time to Die για τον Απρίλιο του 2021. Και τώρα, Dune.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μπαράζ αναβολών πήρε μπάλα και την πολυαναμενόμενη ταινία του Denis Villeneuve, αφού αν μη τι άλλο η Warner δεν θέλει να πάρει το ίδιο ρίσκο που πήρε με το Tenet και να κυκλοφορήσει άλλο ένα blockbuster σε ένα περιβάλλον με τα μισά σινεμά των ΗΠΑ να παραμένουν κλειστά. Έτσι, το Dune μεταφέρεται πλέον από τον Δεκέμβριο του 2020 στον Οκτώβριο του 2021.

Αυτό φυσικά συμπαρασέρνει και το The Batman που ήταν προορισμένο για εκείνη την ημερομηνία, με την ταινία του Robert Pattinson να μεταφέρεται κι αυτή για τον Μάρτιο του 2022. Έτσι, η μόνη μεγάλη ταινία που παραμένει προγραμματισμένη για το 2022 είναι το Wonder Woman 1984, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να πάρει κι αυτό την αναβολή του. Γενικά, δύσκολα τα πράγματα.

Best of internet