Quantcast

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Avatar 2, ούτε ο κορονοϊός δεν έκαμψε το πάθος του James Cameron για αχρείαστα sequels

Αν όλα πάνε καλά, η ταινία έρχεται στα τέλη του 2022

THE NERDSTREAM

28 Σεπτεμβρίου 2020

Ως γνωστόν, μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας κινηματογραφικής παραγωγής έφαγε σκληρό πακέτο με την πανδημία του κορονοϊού. Αποτέλεσμα αυτού ήταν αμέτρητες παραγωγές να σταματήσουν τα γυρίσματά τους φέτος, ενώ τα κλειστά σινεμά οδήγησαν πολλά στούντιο στη συνεχή αναβολή των νέων κυκλοφοριών τους, πράγμα που με τη σειρά του πηγαίνει ακόμα πιο πίσω τις ταινίες που βρίσκονται τώρα σε παραγωγή. Γενικά, δύσκολα τα πράγματα.

Κάποιοι, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Για την ακρίβεια, ο James Cameron είναι τόσο αποφασισμένος να κυκλοφορήσει τα αμέτρητα sequels Avatar τα οποία έχει στην καρδιά του που δεν καταλαβαίνει από κορονοϊούς. Όπως μαθεύτηκε χτες, μετά από 4μιση μήνες καθυστερήσεων λόγω πανδημίας, τα γυρίσματα του Avatar 2 έχουν επισήμως ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι παράλληλα βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους και τα γυρίσματα του Avatar 3, το οποίο θα μπει στο στάδιο του post-production αμέσως μόλις κυκλοφορήσει η νέα ταινία, δηλαδή το Δεκέμβριο του 2022. Κι έπειτα υπάρχει σχέδιο για τα Avatar 4 και 5 (…), τα οποία προορίζονται προς το 2027 και 2028 αντίστοιχα, με βάση τον ίδιο τον Cameron πάντα.

Για όσους κρατάνε λογαριασμό, η κυκλοφορία του Avatar 2 έχει αναβληθεί συνολικά 8 φορές μέσα στα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται ότι η Disney (μετά την εξαγορά της Fox) σκοπεύει να βάλει σε προτεραιότητα το πρότζεκτ, αφού το άρμεγμα των franchises είναι αν μη τι άλλο η ειδικότητά της.

Best of internet