Quantcast

Κόλλησε κορονοϊό ο Robert Pattinson, σταματούν ξανά τα γυρίσματα του The Batman

They used the bat to destroy the bat

THE NERDSTREAM

4 Σεπτεμβρίου 2020

Έχει περάσει από πολλά κύματα η σχέση του Batman με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC τα τελευταία χρόνια, σε βαθμό που το μέγεθος του ντράμα να έχει αρχίζει να μας προκαλεί έναν μίνι εκνευρισμό. Αρχικά, ο Ben Affleck ήθελε να γλιτώσει. ΟΚ, το κατάφερε. Μετά ο Robert Pattinson ανακοινώθηκε ως Σκοτεινός Ιππότης στο επερχόμενο The Batman. Μετά, ο Michael Keaton αποφάσισε να κάνει το comeback στο The Flash. Και μετά ξανά Ben Affleck, επίσης στο The Flash.

Και πάνω που είχαν ξεκινήσει εκ νέου τα γυρίσματα του The Batman μετά την καραντίνα, τώρα η παραγωγή της ταινίας του Matt Reeves αναγκάζεται να σταματήσει ξανά. Ο λόγος είναι ότι ο Pattinson κόλλησε κορονοϊό. Ναι, ο λατρείας ηθοποιός που είδαμε πρόσφατα στο The Lighthouse και ακόμα πιο πρόσφατα στο Tenet κρεβατώθηκε και είναι σε καραντίνα.

Αρχικά η Warner ανακοίνωσε ότι ένα από τα μέλη της παραγωγής βρέθηκε θετικό στον ιό και μπήκε σε καραντίνα σύμφωνα με τα υφιστάμενο πρωτόκολλο, αλλά στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον Pattinson. Στο μεταξύ, μέχρι να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα, δείτε και πάλι το χορταστικό πρώτο trailer:

Best of internet