Quantcast

Έρχεται animated ταινία The Long Halloween το 2021, γιατί ο λαός δεν χορταίνει Batman

Όπως καταλαβαίνετε, διανύουμε μια μπατμανική βδομάδα

THE NERDSTREAM

25 Αυγούστου 2020

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου trailer για το πολυαναμενόμενο The Batman με τον Robert Pattinson κι άλλες λίγες μέρες από την είδηση ότι το The Flash θα περιέχει τόσο τον Michael Keaton όσο και τον Ben Affleck σε ρόλο Σκοτεινού Ιππότη. Ε, τώρα προσθέστε και μια animated ταινία στην σοδειά νυχτεριδοταινιών που έρχονται στο άμεσο μέλλον.

Το DC Universe λοιπόν, η streaming πλατφόρμα της Warner που πλέον θα στεγάζεται στο HBO Max, ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι του 2021 πρόκειται να δούμε μια animated ταινία Batman που θα μεταφέρει στην οθόνη το κλασικό κόμικ The Long Halloween των Jeph Loeb και Tim Sale από το 1996, το οποίο επηρέασε φουλ την τριλογία του Christopher Nolan και το οποίο πρόκειται εξάλλου να αποτελέσει έμπνευση και για το The Batman του DCEU. Επιπλέον, μάθαμε ότι η ταινία θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το δεύτερο να αναμένεται το φθινόπωρο του 2022.

Για την ιστορία, να επισημάνουμε πως ο Batman έχει πολύ αξιόλογη ιστορία όσον αφορά τις animated ταινίες του. Αρχής γενομένης από το Mask of the Phantasm του 1993, ανάμεσα στα υπόλοιπα έχουμε δει κάποια πολύ ωραία πράγματα όπως το Under the Red Hood και το The Dark Knight Returns. Με άλλα λόγια, αναμένουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Best of internet