Quantcast

Death on the Nile: Ο Πουαρό του Kenneth Branagh επιστρέφει στο πρώτο trailer της νέας χολιγουντιανής Agatha Christie

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το Murder on the Orient Express πριν 3 χρόνια

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2020

Το έχουμε ξαναπεί, υπάρχει κάτι ταυτόχρονα cozy και fun στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές της Agatha Christie, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες κι αν δούμε. Ειδικά, μάλιστα, αν το στυλ του μυστηρίου της γίνεται αντικείμενο έξυπνων και σύγχρονων tributes όπως είδαμε στο περσινό Knives Out του Rian Johnson. Τώρα, όμως, το real thing ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Το Murder on the Orient Express του 2017 μπορεί να μην ήταν καμιά ταινία που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του σινεμά, αλλά αν μη τι άλλο ήταν διασκεδαστικό και καθησυχαστικό μέσα στην οικειότητά του. Τρία χρόνια μετά, ο Kenneth Branagh επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία αλλά και στον πρωταγωνιστικό ρόλο (ως Ηρακλής Πουαρό φυσικά), με το εξίσου κλασικό αγκαθακριστικό Death on the Nile.

Συνεχίζοντας τη συνταγή “κλασικό στυλ Agatha με ακριβό χολιγουντιανό καστ”, στο Death on the Nile θα πρωταγωνιστούν επίσης η Gal Gadot του Wonder Woman κι ο Armie Hammer του Call Me By Your Name. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου στις αίθουσες, αν δεν έχουμε πεθάνει όλοι μέχρι τότε, ενώ το πρώτο ολόφρεσκο trailer μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ:

Best of internet