Quantcast

Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα των blockbusters, με το νέο Batman να κάνει την αρχή

Όχι στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία βέβαια

THE NERDSTREAM

2 Ιουνίου 2020

Ως γνωστόν, φίλες και φίλοι, τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά γυρίσματα είχαν εν γένει μπει στον πάγο κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε όλον τον κόσμο. Τώρα όμως σιγά σιγά το πράγμα αρχίζει να μπαίνει σε πιο νορμάλ ρυθμούς, οπότε αρχίζουν επίσης να πετάγονται κι οι ανακοινώσεις για επανεκκίνηση των γυρισμάτων.

Κι ενώ στην Ελλάδα η αρχή έγινε με την ανακοίνωση για τη συνέχιση των γυρισμάτων του Έτερος Εγώ, στη Μεγάλη Βρετανία το πράμα ξαναπαίρνει μπρος με το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο The Batman. Συγκεκριμένα, τα British Film Commission και British Film Institute έδωσαν το πράσινο φως κι έτσι σιγά σιγά η παραγωγή της ταινίας της DC θα είναι μία από τις πρώτες που επανεκκινούν.

Κάτι παρόμοιο θα συμβεί σύντομα και με άλλες μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές που γυρίζονται σε βρετανικό έδαφος, όπως το The Witcher και το Fantastic Beasts αντίστοιχα. Από την άλλη, η αμερικάνικη χολιγουντιανή παραγωγή ίσως χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, προχωράμε και αναμένουμε να φτάσουν στις οθόνες μας τα πράγματα που ήταν ήδη έτοιμα για κυκλοφορία πριν σκάσει όλο αυτό.

Best of internet