Quantcast

Good Bad & Undead: Αυτή είναι η βαμπιροταινία που ετοιμάζουν οι Game of Thrones παλαίμαχοι Peter Dinklage και Jason Momoa

Το ακούμε

THE NERDSTREAM

21 Μαΐου 2020

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του Game of Thrones κι ακόμα πονάει το φινάλε, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Βέβαια, οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν προχωρήσει με τη ζωή τους κι ίσως θα ήταν καλό να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Να, ας πούμε, o Peter Dinklage κι ο Jason Momoa ετοιμάζονται να κάνουν ταινία μαζί, οι γλυκούληδες.

Ακριβώς, ο Tyrion Lannister κι ο Khal Drogo της σειράς του HBO πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο Good Bad & Undead, όπου ο πρώτος θα έχει τον ρόλο του γνωστού και μη εξαιρετέου κυνηγού βαμπίρ Van Helsing κι ο δεύτερος θα είναι ένας βρυκόλακας που αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί τους απαρνούμενος την βαμπιρική φύση του. Γενικά, fun ακούγεται. Ούτως ή άλλως, αγαπάμε βαμπιρική μυθολογία αφού τα πρόσφατα Dracula και What We Do in the Shadows μας έχουν ανοίξει την όρεξη.

Βέβαια, οι σεναριογράφοι της ταινίας θα είναι οι Mark Swift και Damian Shannon που έχουν γράψει τα reboot των Friday the 13th και Baywatch, οπότε σε αυτό το μέτωπο τα νέα δεν είναι και τόσο χαρμόσυνα, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Max Barbakow που φέτος απέσπασε καλές εντυπώσεις με το Palm Springs στο Sundance. Ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet