Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Star Wars από τον Taika Waititi, τον καταλληλότερο άνθρωπο γι’ αυτήν την δουλειά

Απλά δώστε του κάθε franchise να το φέρει στα ίσια του

THE NERDSTREAM

5 Μαΐου 2020

Χτες ήταν 4η Μαΐου. Αγγλιστή, May the Fourth. Με άλλα λόγια, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Star Wars Day του πλανήτη Γη. Τι καλύτερο λοιπόν για να την γιορτάσουμε από μια είδηση που ανακοινώνει νέα ταινία Star Wars;

Η ίδια η Lucasfilm ανακοίνωσε χτες πως έρχεται νέα ταινία Star Wars από τον λατρεία σκηνοθέτη Taika Waititi, ο οποίος θα υπογράψει επίσης το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns του 1917. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε ούτε πληροφορίες για την πλοκή ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά προς το παρόν μας αρκεί.

Φυσικά, να θυμίσουμε ότι ο Waititi δεν είναι καθόλου ξένος προς το franchise, αφού πέρσι σκηνοθέτησε το φινάλε του τηλεοπτικού The Mandalorian, όπου επίσης έπαιζε το droid IG-11. Κατά τ’ άλλα, ο άνθρωπος έχει τον ακάθιστο αφού τον τελευταίο καιρό ετοίμασε το Jojo Rabbit και το τηλεοπτικό What We Do in the Shadows, ενώ ταυτόχρονα δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία Thor.

Κατά τ’ άλλα, ας συνοψίσουμε λίγο που βρισκόμαστε από πλευράς Star Wars αυτή τη στιγμή. Το saga των Skywalker έληξε τζούφια με το Επεισόδιο 9, κι εντωμεταξύ δεν είναι σαφές τι περιμένουμε μια από τις νέες τριλογίες που ανακοινώνονται κι ακυρώνονται. Στην τηλεόραση, από την άλλη, το The Mandalorian συνεχίζει ακάθεκτο, περιμένουμε έναν Obi-Wan Kenobi να σκάσει μύτη και τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε άλλη μια τηλεοπτική σειρά.

Best of internet