Quantcast

Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες για όλα τα blockbusters της Disney που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού

Με την προϋπόθεση ότι θα βγούμε ζωντανοί φυσικά

THE NERDSTREAM

6 Απριλίου 2020

Υπάρχει ένα ερώτημα, φίλες και φίλοι. Θα επιβιώσουμε ή θα οδηγηθούμε όλοι μαζί στην κόλαση; Αλλά υπάρχει κι ένα πιο σημαντικό ερώτημα. Τι θα γίνει με όλες αυτές τις ταινίες του Hollywood που επρόκειτο να βγουν στα σινεμά αλλά πιστολιάστηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού; Νομίζουμε συμμερίζεστε τον προβληματισμό μας.

Καθώς λοιπόν τα στούντιο και οι πλατφόρμες έχουν μοιραστεί ανάμεσα σε αυτούς που αλλάζουν τις ημερομηνίες των εξόδων των ταινιών τους στις αίθουσες και αυτών που το ρίχνουν στις διαδικτυακές πρεμιέρες, έφτασε η ώρα να πάρει θέση κι η αυτοκρατορία του Μίκι Μάους. Ναι, η Disney.

Το μεγα-στούντιο έχει πλέον την δική του streaming πλατφόρμα εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά προτίμησε να αναβάλει τις κυκλοφορίες των επερχόμενων ταινιών της. Κι αυτός ο νέος προγραμματισμός βέβαια περιλαμβάνει τις νέες ταινίες του Marvel Cinematic Universe και τα επόμενα remakes των κλασικών ταινιών Disney – δηλαδή τους βασικούς ογκόλιθους του box office.

Έτσι, το Black Widow πηγαίνει για 6 Νοεμβρίου, οι Eternals μεταφέρονται στις 12 Φεβρουαρίου 2021, το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings πηγαίνει 7 Μαϊου 2021, το Doctor Strange 2 στις 5 Νοεμβρίου 2021, το Thor: Love And Thunder 28 Φεβρουαρίου 2022, ενώ τα επόμενα Black Panther και Captain Marvel παραμένουν στη θέση τους για άνοιξη και καλοκαίρι του 2022 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η νέα ημερομηνία της Mulan είναι 24 Ιουλίου 2020, ενώ το Indiana Jones 5 πάει ένα χρόνο μετά στις 29 Ιουλίου 2022. Tέλος, το The French Dispatch του Wes Anderson μεταφέρεται στις 16 Οκτωβρίου 2020 και το West Side Story του Steven Spielberg πάει για 18 Δεκεμβρίου, ενώ το The Last Duel του Ridley Scott θα κάνει χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα 25 Δεκεμβρίου.

Best of internet