Quantcast

Ο Quentin Tarantino πετάει χαλαρά τη βόμβα ότι έχει στα σκαριά το Kill Bill Vol. 3

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ TARANTINO

THE NERDSTREAM

11 Δεκεμβρίου 2019

Το 2019 ήταν μια χρονιά με πολύ Quentin Tarantino: η κυκλοφορία της νέας ταινίας του, Once Upon a Time in Hollywood, μας έδωσε το υλικό και την έμπνευση ώστε να κάνουμε διάφορα πράγματα, από το να κάνουμε μια αναδρομή στην σχέση του με το hip hop και το να βάλουμε την φιλμογραφία του στη σειρά (ή να την μετατρέψουμε σε ελληνική καλτίλα) μέχρι να ξαναφτιάξουμε τη νέα ταινία από την αρχή και να την ξεψαχνίσουμε αναλυτικά.

Κι ενώ όλον αυτόν τον καιρό συζητήθηκε έντονα το ποια θα είναι η τελευταία του ταινία και πότε θα έρθει, εκείνος μάλλον τελικά έχει άλλα σχέδια κατά νου. Συγκεκριμένα, απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να μετατρέψει σε τριλογία το Kill Bill, πράγμα που μας χαροποιεί αφού, κακά τα ψέματα, το αγαπάμε το Kill Bill.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen αυτές τις μέρες, ο Tarantino δήλωσε πως η ταινία είναι “σίγουρα στα σκαριά”, επιβεβαιώνοντας ο ίδιος τις φήμες που είχαν αρχίσει να ακούγονται από το καλοκαίρι. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, είπε ότι έχει ιδέες για την τρίτη ταινία κι ότι μάλιστα το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε με την Uma Thurman, η οποία επίσης είναι ψημένη για το πρότζεκτ.

Γενικά βέβαια Tarantino είσαι, οπότε μπορεί να λες και καμιά υπερβολή παραπάνω μερικές φορές (κι άρα κρατάμε μια πισινή), αλλά μπορείτε να ακούσετε και τον ίδιο να τα λέει εδώ:

Best of internet