Quantcast

Την χειρότερη ταινία ever απειλεί να φτιάξει ο Adam Sandler αν δεν πάρει Όσκαρ για το Uncut Gems

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ταινιάρα

THE NERDSTREAM

4 Δεκεμβρίου 2019

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να θέτουμε το μεγάλο Adam Sandler ερώτημα: Πότε θα καταλάβει επιτέλους ότι στους κλασικούς κωμικούς Adam-Sandler-ρόλους είναι σκέτο κριντζ ενώ στους «σοβαρότερους» ρόλους είναι υπέροχος ώστε να τους κάνει συχνότερα; Τα παραδείγματα είναι πολλά: Punch-Drunk Love, Reign Over Me, Funny People, The Meyerowitz Stories. Και σίγουρα αξίζει γι’ αυτούς τους ρόλους περισσότερες βραβεία από πολλούς άλλους ηθοποιούς.

Τώρα ο Sandler πρωταγωνιστεί στο Uncut Gems των αδερφών Safdie (που έφτιαξαν πρόπερσι το υπέροχο Good Time, μια από τις αγαπημένες μας ταινίες για το 2017), το οποίο έχει λάβει μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές, οι οποίες τονίζουν ιδιαίτερα την ερμηνεία του Sandler. Κι όντως, το πιστεύουμε ότι θα είναι γαμάτος, γιατί όταν θέλει μπορεί και με το παραπάνω.

Αυτές τις μέρες λοιπόν μίλησε στην εκπομπή του Howard Stern κι εκεί αποκάλυψε τις φετινές οσκαρικές φιλοδοξίες του. Συγκεκριμένα, είπε ότι “θα είχε πλάκα” να κερδίσει τώρα την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ. Κι έπειτα σημείωσε ψύχραιμα πως αν δεν πάρει το βραβείο τότε μετά θα φτιάξει την χειρότερη ταινία που μπορεί να κάνει προκειμένου “να τους την φέρει” – κάτι για το οποίο πιστεύουμε φουλ ότι είναι απόλυτα ικανός.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη και αναμείνατε μέχρι τον Γενάρη που η ταινία από την λατρεμένη Α24 έρχεται στις ελληνικές αίθουσες:

Best of internet