Quantcast

Προστατεύστε τα μάτια σας από το trailer του Χαλβάη 5-0, το οποίο ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχει Joker μέσα

Δύσκολα τα πράγματα

THE NERDSTREAM

29 Νοεμβρίου 2019

Δεν θέλουμε να είμαστε αγγελιοφόροι κακών μαντάτων, φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια, ευχόμαστε να μην ήταν καν αλήθεια, αλλά είναι. Η πρώτη ταινία του Μάρκου Σεφερλή δεν είναι hoax, δεν ήταν φάρσα, είναι αληθινότατη. Βγαίνει στους κινηματογράφους στις 30 Ιανουαρίου 2020 και πλέον έχει επίσημο trailer. Δείτε με δικής σας ευθύνη:

Ναι, πρώτα απ’ όλα, εκεί υπάρχει ένας Joker, το οποίο σημαίνει είτε ότι επρόκειτο για ένα σφιχτό και καλογραμμένο σενάριο που προέβλεπε τον χαμό του Joker επειδή παρακολουθεί στενά τις κινηματογραφικές εξελίξεις είτε ότι έκαναν reshoots μέσα σε δυο ωρίτσες με production value εφηβικού cosplay προκειμένου να αρμέξουν την φάση.

Κατά τ’ άλλα, η ιστορία θέλει έναν βιομήχανο χαλβά να βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. Την επίλυση της υπόθεσης αναλαμβάνει ο αστυνόμος Μπέκρας (ναι, Μπέκρας, δεν είναι typo), καθώς υπάρχουν 5 ύποπτοι, αλλά κανέναν στοιχείο που να οδηγεί στον δολοφόνο. Για την ιστορία, δεν εντοπίσαμε την Χαβάη κάπου μέσα στο trailer, οπότε πιθανώς να πρόκειται για misdirection ή (θεός φυλάξοι) απλά για σεφερλικό λογοπαίγνιο.

Τέλος, αν δεν πονάγατε αρκετά ήδη, σας ενημερώνουμε ότι στο Χαλβάη 5-0 παίζουν ο Ντάνος, ο Nivo κι ο Ζουγανέλης. Περαστικά μας.

Best of internet