Quantcast

Έρχεται ταινία για τη ζωή του Michael Jackson, ένα θέμα καθόλου αμφιλεγόμενο

Καλά θα πάει αυτό

THE NERDSTREAM

25 Νοεμβρίου 2019

Αν υπάρχει κάτι που παραδοσιακά λατρεύει η βιομηχανία του θεάματος, αυτό είναι δύο πράγματα. Πρώτον, οι ιστορίες αποθέωσης και κατάρρευσης για τους αγαπημένους αστέρες της. Δεύτερον, το να παίρνει αυτές τις ιστορίες και να τις μετατρέπει σε κυριλέ βιογραφικές υπερπαραγωγές. Απλά πράγματα, δοκιμασμένα, επικερδή, κανιβαλιστικά. Προχωράμε.

Αν θυμάστε, νωρίτερα μέσα στη χρονιά προκλήθηκε ένας μικρός πανικός γύρω από το Leaving Neverland, το ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ που αφορούσε τις υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στις οποίες είχε καταγγελθεί ότι είχε εμπλακεί ο Michael Jackson. Ε, και τώρα έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα. Μια μεγάλη κινηματογραφική (και σίγουρα πολύ αμφιλεγόμενη στο μέλλον) παραγωγή για την ζωή του βασιλιά της ποπ.

Όπως μάθαμε από το Deadline, ο παραγωγός του βραβευμένου και πετυχημένου Bohemian Rhapsody εξασφάλισε τα δικαιώματα για την μετατροπή της ζωής του MJ σε ταινία. Πέρα από τον Graham King, όμως, το δεύτερο όνομα που συνδέεται με την ταινία είναι αυτό του σεναριογράφου John Logan, ο οποίος έχει στο πλούσιο βιογραφικό του πράγματα σαν το The Aviator του Martin Scorsese, το τηλεοπτικό Penny Dreadful και το τζεημσμποντικό Skyfall.

Για την ιστορία πάντως θα προτιμούσαμε να μοιάζει περισσότερο με το Rocketman παρά με το Bohemian Rhapsody.

Best of internet