Quantcast

Έκλεισε, το Joker θα έχει sequel, λυσσάξτε ελεύθερα

Και θα ‘ρθουν κι άλλα origin stories από την DC

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2019

Έκλεισε φίλες και φίλοι, αυτό ήταν. Αν περιμένατε ότι η DC και η Warner θα άφηναν το πράγμα να πέσει κάτω χωρίς να ετοιμάσουν συνέχεια του Joker, τότε μάλλον ήσασταν αρκετά αθώοι. Προφανώς το 1 δις δολάρια που μάζεψε συνολικά μέχρι τώρα η ταινία έφτανε και με το παραπάνω για να θέλει sequel το studio, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται το πράγμα τώρα οριστικοποιήθηκε, έκλεισαν οι συμφωνίες, έπεσαν οι υπογραφές κλπ.

Όπως μας ενημέρωσε το Hollywood Reporter, η Warner προχωράει με το sequel κι αυτός που θα το αναλάβει είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ξανά ο Todd Phillips, δηλαδή ο άνθρωπος που έκανε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές ανατροπές έβερ περνώντας από το Hangover στο Joker. Έτσι κι αλλιώς, τόσο ο ίδιος όσο κι ο Joaquin Phoenix ξέραμε ότι είναι ήδη ψημένοι για sequel.

Κατά τ’ άλλα, το ίδιο ρεπορτάζ λέει ότι ο Phillips είναι σε συνομιλίες με το στούντιο προκειμένου να αναλάβει να επιβλέψει μια σειρά από origin stories άλλων χαρακτήρων της DC. Ούτως ή άλλως, ήδη εδώ και κάποιο καιρό άρχισαν να ακούγονται φήμες για μια τέτοια ταινία αφιερωμένη στον Lex Luthor. Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα έχουμε να πούμε εμείς. Αυτό που έκανε ξεχωριστό το Joker ήταν εν πολλοίς το γεγονός ότι στεκόταν αυτοτελώς, ότι ήταν μια αυτόνομη ιστορία χωρίς όλο το υπόλοιπο βάρος του υπερηρωικού κινηματογραφικού σύμπαντος.

Ε, άμα είναι να στήσεις ένα ολόκληρο franchise πάνω σ’ αυτήν την ταινία, τότε ακυρώνεις σε ένα βαθμό τη μοναδικότητά της. Έτσι δεν είναι;

Best of internet