Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Scream, ευτυχισμένο το 1999 ευχόμαστε

Το παρελθόν είναι το νέο μέλλον

THE NERDSTREAM

8 Νοεμβρίου 2019

Λοιπόν, τα σημάδια ότι έχουμε γυρίσει 20 χρόνια πίσω όλο και πληθαίνουν. Για την ακρίβεια, μάλλον ζούμε ξανά το 1999. Έρχεται νέο sequel The Matrix. Όλος ο κόσμος συζητάει μια ταινία που μοιάζει με το Fight Club. Μόλις ανακοινώθηκε το επόμενο Scream.

Ναι, το meta slasher franchise του μετρ Wes Craven που μας μεγάλωσε στα 90s (πουλώντας περίπου 45 εκ. μάσκες στις απόκριες) και γενικά κινήθηκε αρκούντως καλά ανάμεσα στον τρόμο και την κωμωδία, επιστρέφει με την 5η ταινία του, σχεδόν μια δεκαετία μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, η Spyglass Media Group πήρε τα δικαιώματα του Scream κι έχει αρχίσει δουλειά πάνω στην επόμενη ταινία. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι ο Craven έχει φύγει πια απ’ τη ζωή. Παράλληλα, ο Kevin Williamson, συνδημιουργός του franchise, λέγεται ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το σενάριο.

Η αλήθεια είναι ότι η εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του reboot του Halloween, αλλά κι η γενικότερη άνθιση του κινηματογραφικού τρόμου τα τελευταία χρόνια, έχουν ανοίξει την όρεξη για τέτοιες αναβιώσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ τα πράγματα δεν μοιάζουν και πολύ ευοίωνα.

Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη μας είναι ένα:

Best of internet