Quantcast

Το Star Wars: The Rise of Skywalker έχει το τελευταίο του trailer, το internet χάνει τα λογικά του

Ξεπουλώντας εισιτήρια πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ταινία ever

THE NERDSTREAM

22 Οκτωβρίου 2019

Πόσο Star Wars να αντέξει ένας άνθρωπος; Πολύ, απ’ ό,τι φαίνεται. Θέλετε να μετρήσουμε τι συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια μόνο; Είχαμε το The Last Jedi, που εμάς μας φάνηκε συμπαθέστατο. Είχαμε το Solo, που εμάς μας φάνηκε φόλα. Κι ενώ περιμένουμε το κλείσιμο της νέας κινηματογραφικής τριλογίας, η Disney επεκτείνεται στην τηλεόραση με μία, δύο, πολλές Star Wars σειρές.

Φυσικά, το πιο σημαντικό απ’ όλα αυτά είναι το The Rise of Skywalker, δηλαδή το 9ο και τελευταίο μέρος της ιστορίας των Skywalker που θα σκηνοθετήσει ο J.J. Abrams. Κι ενώ το καλοκαίρι είχαμε το επίσημο trailer της ταινίας, τώρα κατέφτασε και το τελευταίο trailer πριν δούμε το Episode IX στις αίθουσες. Τσεκάρετε και προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι:

Φυσικά, προκλήθηκε άμεσα πανικός με το trailer διάρκειας 2μιση λεπτών για την ταινία που διαρκέσει 2μιση ώρες, αλλά το βασικό είναι ότι το Rise of Skywalker ήδη έσπασε ένα ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες. Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια τις πρεμιέρας στις 20 Δεκεμβρίου άρχισαν να προπωλούνται αμέσως μετά την κυκλοφορία του trailer, και μέσα στην πρώτη ώρα πουλήθηκαν 45% περισσότερα εισιτήρια από το Endgame, δηλαδή την ταινία που κατείχε το ρεκόρ μέχρι τώρα. Για την ιστορία, στην τρίτη και τέταρτη θέση ακολουθούν τα The Last Jedi και Rogue One αντίστοιχα.

Μια σύνοψη της κατάστασης λοιπόν θα μπορούσε να είναι αυτή:

Ή αυτή:

Αλλά κυρίως αυτή:

Best of internet