Quantcast

Ballerina: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο κι επιβεβαιωμένο spin-off του John Wick

Και ναι, θα έχει μια μπαλαρίνα που πετσοκόβει κόσμο

THE NERDSTREAM

9 Οκτωβρίου 2019

Πίσω στο 2014, κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει τέτοια επιτυχία το πρώτο John Wick. Τρία χρόνια αργότερα, όταν το sequel τα πήγε ακόμα καλύτερα, το Hollywood το πήρε απόφαση. Ο λαός θέλει John Wick, τέλος. Τότε λοιπόν ήταν που ξεκίνησαν οι φήμες για τα spinoffs, τα prequels, τις τηλεοπτικές σειρές. Κι ενώ φέτος είχαμε στις οθόνες μας το υπέροχο Parabellum, ακόμα είδαμε τίποτα ιδιαίτερα συγκεκριμένο από όλα τα υπόλοιπα.

Μέχρι χτες τουλάχιστον, γιατί χτες το Deadline ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το πρώτο κινηματογραφικό spinoff του franchise. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η επερχόμενη ταινία θα λέγεται Ballerina, κάτι που είχε ακουστεί σαν φήμη ήδη πίσω στο 2017 αλλά δεν είχε προχωρήσει από τότε. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Len Wiseman (ο οποίος έχει στο βιογραφικό του τις ταινίες Underworld αλλά ευτυχώς και το τίμιο Die Hard 4 και το τηλεοπτικό Swamp Thing), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Shay Hatten που υπέγραψε και το John Wick 3.

Ο ίδιος ο Keanu Reeves από την άλλη, απόλυτος λαϊκός ήρωας του 2019, θα έχει σίγουρα ρόλο παραγωγού, αλλά ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα εμφανιστεί. Σε κάθε περίπτωση, αυτόν τον καιρό ο άνθρωπος βρίσκεται εξάλλου ανάμεσα στην επιστροφή του Matrix και την διεκδίκησή του από Marvel/DC.

Όπως και να ‘χει, το μεγάλο ερώτημα είναι το ποια θα παίξει τον ρόλο της μπαλαρίνας-δολοφόνου. Σύμφωνα με μια θεωρία, ο χαρακτήρας θα είναι η μπαλαρίνα που είδαμε στο John Wick 3, όπου την υποδυόταν η Unity Phelan. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά δεν θα λέγαμε όχι σε καμία περίπτωση:

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε πως το franchise μας χρωστάει ένα sequel για το 2021 και μια τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει ανακοινωθεί ήδη από πέρσι τον Ιανουάριο αλλά ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένες εξελίξεις σ’ αυτό το μέτωπο.

Best of internet