Quantcast

The Gentlemen: Ο Guy Ritchie επιστρέφει στις ρίζες του με νέα κλαρινογραμπρική γκανγκστεροταινία

Καπάκια μετά τον live-action Aladdin της Disney

THE NERDSTREAM

3 Οκτωβρίου 2019

Εντάξει, όλοι έχουν δικαίωμα στην φόλα, αλλά κάποιοι το έχουν καταχραστεί επανειλημμένα αυτό το δικαίωμα. Ας πούμε, ο Guy Ritchie. Όλοι έχουμε περάσει καλά, φίνα αν θέλετε, με το Lock, Stock and Two Smoking Barrels ή το Snatch, αλλά μετά ο φίλος πάει και το τινάζει στον αέρα με το Swept Away. Κι ενώ μετά συνεχίζει με τα ετοιματζίδικα Revolver και RocknRolla που ήταν Guy Ritchie από τα Lidl, μετά ζωντανεύει πετυχημένα δύο γνωστά franchises με Sherlock Holmes και The Man from U.N.C.L.E.

Και τι κάνει μετά; Τα τινάζει ξανά στον αέρα με ένα King Arthur που δεν βλεπόταν κι ένα Aladdin που, μαντέψτε, επίσης δε βλεπόταν (αλλά έκανε τεράστια επιτυχία γιατί Disney είσαι αφού). Με λίγα λόγια, ναι, η πορεία του στο σινεμά είναι ένα rollercoaster. Και τώρα, τόσα χρόνια μετά, ο Ritchie ετοιμάζεται να επιστρέψει στο λαϊκό, αγγλικό, γκανγκστερικό στυλ που τον καθιέρωσε με το The Gentlemen.

Εδώ λοιπόν συναντούμε τον πάντα ευπρόσδεκτο Matthew McConaughey που υποδύεται έναν Αμερικάνο μεγα-ντίλερ ναρκωτικών που βρίσκεται στο Λονδίνο που προσπαθεί να πουλήσει τη μπίζνα του και να αποσυρθεί πίσω στην πατρίδα. Και κάπου εκεί μπλέκουν στην ιστορία οι Hugh Grant, Charlie Hunnam και Colin Farrell, και το πράγμα γίνεται ελαφρώς τριμπούρδελο.

Τσεκάρετε εδώ το ολόφρεσκο trailer της ταινίας που κυκλοφορεί επίσημα στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020:

Best of internet