Quantcast

O Jonah Hill ετοιμάζεται να γίνει ο Penguin του επόμενου Batman, ξέρουμε ότι το κάνετε εικόνα από τώρα

Ίσως καλύτερο κάστινγκ έβερ, ίσως και όχι

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2019

Ως γνωστόν, ο Jonah Hill είναι μια γλύκα. Μεγαλώσαμε μαζί του με το Superbad και τις υπόλοιπες κωμωδίες της Μεγάλης του Apatow Σχολής. Τον είδαμε στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου, τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο, και λατρέψαμε κιόλας την πρώτη του σκηνοθετική κινηματογραφική απόπειρα, το Mid90s. Ε, και τώρα, βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε ένα από τα πιο επικά και ταιριαστά κάστινγκ των τελευταίων χρόνων.

Όπως γνωρίζετε, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC βάρεσε φέτος τιλτ κι έκανε ριμπούτ, με ένα από τα αποτελέσματα να είναι το γεγονός πως ο νέος Batman του DCEU θα είναι πλέον ο Robert Pattinson, κάτι που για την ιστορία εγκρίνουμε και εμείς και ο Christian Bale. Στα επόμενα νέα που αφορούν την επερχόμενη ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, λοιπόν, ο Hill ετοιμάζεται να αναλάβει τον ρόλο του κακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ο Hill προορίζεται να γίνει ο κακός της ταινίας του Matt Reeves κι αυτός ο κακός φαίνεται ότι θα είναι ο Penguin που στο παρελθόν έχει υποδυθεί εκπληκτικά κι ο Danny DeVito στο αγαπημένο Batman Returns του Tim Burton. Υπάρχουν κι άλλες πηγές που μιλάνε για τον Riddler βέβαια, οπότε το πράγμα δεν είναι ακόμα κλειδωμένο 100%.

Κι ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Jeffrey Wright του Westworld είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο του νέου αρχιμπάτσου Gordon, τα ίντερνετς πήραν φωτιά με τα ανίερα φωτοσοπαρίσματα του Hill ως Πιγκουίνου. Cannot unsee, πραγματικά:

View this post on Instagram

This one is a little more accurate, @JonahHill Penguin

A post shared by Bosslogic (@bosslogic) on

Best of internet