Quantcast

El Camino: Αυτό είναι το νέο trailer της ταινίας Breaking Bad, κι ο Jesse Pinkman περνάει πολύ δύσκολα

Με την ταινία να βρίσκεται μόλις λίγες βδομάδες μακριά

THE NERDSTREAM

23 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως, για μια ταινία που καταφθάνει σχεδόν σε 2 βδομάδες, το El Camino μας έχει δώσει προς το παρόν ελάχιστο υλικό. Ναι, υπάρχει μια μυστικότητα γύρω από την ταινία Breaking Bad, αφού το Netflix αμολάει πληροφορίες και εικόνες με το σταγονόμετρο.

Μέχρι στιγμής ακόμα δεν ξέρουμε καν πόσο μεγάλο μέρος του καστ της σειράς θα εμφανιστεί στην ταινία, ενώ το πρώτο teaser είχε την στεγνή μορφή ενός date announcement. Πάμε να το θυμηθούμε:

Με την πρεμιέρα της 11ης Οκτωβρίου να πλησιάζει λοιπόν, αυτό το σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια της τελετής των Emmys το Netflix προέβαλε ένα νέο trailer για το El Camino, με την προσοχή αυτήν την φορά να στρέφεται στον πόνο του Jesse Pinkman που θα υποδυθεί ξανά ο Aaron Paul. Ιδού:

Όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να έχουν περάσει 6 χρόνια από το φινάλε της σειράς του Vince Gilligan, αλλά η ταινία θα πιάνει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε πίσω στο 2013. Για όλα τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω, με την σημείωση ότι η ταινία δεν θα παίξει στα σινεμά αλλά μόνο στο Netflix (ακόμα και στις ΗΠΑ η διανομή της θα περιοριστεί σε ένα σαββατοκύριακο σε επιλεγμένες αίθουσες).

Best of internet