Quantcast

2 χρόνια μετά το Last Jedi, o Rian Johnson επιστρέφει σ’ αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα με το Knives Out

Κι έχουμε νέο trailer από την επερχόμενη μαύρη κωμωδία μυστηρίου

THE NERDSTREAM

19 Σεπτεμβρίου 2019

Θα είμαστε ξεκάθαροι μαζί σας από την αρχή. Εμάς το Last Jedi μας άρεσε πολύ, πάρα πολύ – σε αντίθεση με πλήθος κόσμου που ήδη αυτήν την στιγμή βρίζει την οθόνη μ’ αυτό που μόλις διάβασε. Κι ένας βασικός λόγος που μας άρεσε ήταν ο Rian Johnson. Το γεγονός δηλαδή ότι πρόκειται για έναν σκηνοθέτη που δεν αρκείται απλά στο να κάνει μια διεκπεραιωτική δουλειά με στόχο το fan service αλλά θέλει να αφήσει κι ένα προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα στις ταινίες φαντασίας, δράσης ή μυστηρίου που γυρίζει.

Μετά την ψιλοτραυματική γι’ αυτόν εμπειρία του Star Wars λοιπόν, ο Johnson είπε να επιστρέψει σε αυτό που κάνει καλύτερα. Στο μυστήριο. Κι έτσι, το επερχόμενο Knives Out έγινε μια από τις ταινίες που περιμέναμε περισσότερο να σκάσουν μύτη μέσα στο 2019.

Η ταινία λοιπόν έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα τις πριν από λίγες μέρες στο Φεστιβάλ του Τορόντο κι ήδη έχει αποσπάσει ενθουσιώδεις κριτικές που επαινούν φουλ αυτό το μείγμα ταινίας Agatha Christie και μαύρης κωμωδίας.  Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, το Knives Out με το τρελό καστ των Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon και Lakeith Stanfield ετοιμάζεται επιτέλους να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, τσεκάρετε το ολοκαίνουριο trailer που έσκασε μύτη χτες στα ίντερνετς:

Best of internet