Quantcast

Τουλάχιστον 10 γνωστοί χαρακτήρες θα σκάσουν μύτη στην ταινία Breaking Bad, αλλά μην τους περιμένετε στο σινεμά

Το El Camino έρχεται πολύ σύντομα στο Netflix

THE NERDSTREAM

19 Σεπτεμβρίου 2019

Κάτι παίζει με τις ταινίες τηλεοπτικών σειρών αυτόν τον καιρό. Έρχονται απανωτές και δεν προλαβαίνουμε καλά καλά να το συνειδητοποιήσουμε. Στα τέλη Μαΐου είδαμε την ταινία Deadwood, ενώ μέσα στο 2020 περιμένουμε και το prequel των Sopranos. Στο ενδιάμεσο, ετοιμαζόμαστε να δούμε και το El Camino, δηλαδή την ταινία Breaking Bad στο Netflix. Ναι, η χρυσή εποχή της αμερικάνικης τηλεόρασης πάει σινεμά, αλλά όχι κι απαραίτητα στην μεγάλη οθόνη.

Σε τρεις βδομάδες λοιπόν, στις 11 Οκτωβρίου, το El Camino έρχεται στην streaming πλατφόρμα αλλά μέχρι στιγμής γνωρίζουμε λίγα πράγματα για αυτό. Ξέρουμε ότι ο Aaron Paul επιστρέφει ως Jesse Pinkman κι ότι την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan. Την περασμένη βδομάδα μάθαμε επίσης ότι επιστρέφουν οι Badger και Skinny Pete. Μιλώντας αυτές τις μέρες στο Hollywood Reporter, o Gilligan αποκάλυψε ακόμα ότι θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον άλλους 10 χαρακτήρες από την σειρά, αλλά χωρίς να διευκρινίσει ποιους.

Μ’΄αυτά και μ’ εκείνα, δηλαδή, ακόμα δεν ξέρουμε με σιγουριά αν θα δούμε τον Bryan Cranston ή πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει στην ταινία, αλλά θα μας φαινόταν χοντρό να απουσίαζε εντελώς από το El Camino. Δηλαδή, ΟΚ, είπαμε. Εξάλλου με έναν έμμεσο τρόπο έχει συμμετάσχει στο promotion της ταινίας, οπότε κάτι θα κάνει.

Κατά τ’ άλλα, σε αντίθεση με τα οσκαρικά χαρτιά του Netflix που θα πάρουν κινηματογραφική διανομή, το El Camino θα παίξει μόνο για ένα σαββατοκύριακο στις αμερικάνικες αίθουσες, και μάλιστα ξεκινώντας την ίδια μέρα που θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα. Δηλαδή σα να σου λένε δες το σπίτι σου ρε παιδί μου.

Best of internet