Quantcast

Οι σεναριογράφοι του A Quiet Place αρνούνται να γράψουν Star Wars, προτείνοντας στην Disney να φτιάξει τίποτα καινούριο

Πιστολιάζοντας στο μεταξύ και μια πρότ%B

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2019

Κακά τα ψέματα, θέλει να έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να απορρίψεις μια δουλειά που θα σε έκανε να χεστείς στα φράγκα. Πιθανώς θέλει και λίγη άγνοια κινδύνου, αλλά συχνά αυτά πάνε μαζί ούτως ή άλλως. Σε κάθε περίπτωση, οι νέοι άρχοντες του πιστολιάσματος προτάσεων που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί έχουν ονόματα, κι αυτά είναι Scott Beck και Bryan Woods.

Πρόκειται για τους δύο σεναριογράφους που πέρσι έγραψαν το A Quiet Place, το τρελό sleeper hit τρόμου που έσκασε από το πουθενά και τα πήγε περίφημα σε εισιτήρια και κριτικές. Έκτοτε, η φημολογία για sequel γιγαντώθηκε, φτάνοντας μέχρι και την πιθανότητα να αποκτήσει δικό του κινηματογραφικό σύμπαν, αλλά τελικά η μπίλια έκατσε προς το παρόν στο να γραφτεί απλώς ένα A Quiet Place 2 από τον σκηνοθέτη του πρώτου, John Krasinski.

Στο μεταξύ, οι δυο τους προχώρησαν σε νέα πράγματα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ανέλαβαν να γράψουν μια νέα ταινία Stephen King. Τίμιο. Αυτές τις μέρες, βέβαια, οι Beck και Woods αποκάλυψαν πως μετά το A Quiet Place έκατσαν να συζητήσουν με την Lucasfilm για το ενδεχόμενο να δουλέψουν σε ένα Star Wars ή ένα Indiana Jones. Συγκεκριμένα, η εταιρία ιδιοκτησίας της Disney πλέον τους πρότεινε να συνεργαστούν σε κάποιο από τα 35654 sequels ή spinoffs που είναι στα χαρτιά για τα δύο franchises.

Προς τιμήν τους, οι δύο σεναριογράφοι απάντησαν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει να δουλέψουν πάνω σε νέες ιδέες, κάτι όλο και πιο σπάνιο στο μαζικό σινεμά του Hollywood. Με τα λόγια του Beck, “δεν είναι στο dna μας να κάνουμε κάτι τέτοιο, προτιμούμε να φτιάξουμε κάτι καινούριο αντί να συνεχίσουμε κάτι που υπάρχει ήδη”. Μπράβο, όχι μπράβο.

Best of internet