Quantcast

Ο  Jason Momoa είδε το director’s cut του Justice League και λέει ότι είναι “ssssiiicccckkkkkk”, πράγμα κάπως ανησυχητικό

Ναι, βέβαια, σίγουρα

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2019

Ως γνωστόν, το τρέχον κινηματογραφικό σύμπαν της DC έχει πρόβλημα. Δεν χρειαζόταν να σας το πούμε εμείς, το ξέρατε ήδη. Σε έναν βαθμό, αυτό το πρόβλημα έχει κι ονοματεπώνυμο, αφού σε μεγάλο βαθμό ο αρχιτέκτονας του ύφους που προσπάθησε να πετύχει το DC Extended Universe ήταν ο Zack Snyder, ο οποίος σκηνοθέτησε 3 ταινίες, έγραψε 2 κι ήταν παραγωγός σε 4 από τις συνολικά 7 του DCEU.

Παρόλα αυτά, υπήρχαν και καλές στιγμές, όπως τα δύο τελευταία Aquaman και Shazam, στα οποία όλως τυχαίως δεν είχε καμία εμπλοκή ο Snyder και τα οποία ευτυχώς άρχισαν να απομακρύνονται από την εμμονική επιθυμία να δημιουργηθεί ένα αλληλοσυνδεόμενο σύμπαν α λα MCU – κάτι που αποτελεί μια αδιαμφισβήτητα πολύ καλή απόφαση εκ μέρους της DC-Warner προκειμένου να αρχίσει να λέει ξανά παλιές, καλές, αυτοτελείς κινηματογραφικές ιστορίες.

Ξέρετε ποιος δε μπορεί να χαλαρώσει και να αφήσει την φάση να προχωρήσει ήσυχη όμως; Να, ο Jason Momoa για παράδειγμα. Γράφοντας μερικά γλυκά λόγια για τον Snyder και την βοήθεια που του προσέφερε στην καριέρα του, ο ηθοποιός λέει ότι είδε το director’s cut του Justice League κι ήταν, επί λέξει, ssssiiicccckkkkkk – αναθερμαίνοντας έτσι και την φιλολογία των fans που λέει ότι η Warner το κρατάει κρυφό επειδή είναι γαμάτο (;).

Φυσικά, τα γυρίσματα του Justice League είχανε μπόλικο drama, με τον Snyder να αποχωρεί λίγο πριν ολοκληρωθούν για οικογενειακούς λόγους, ενώ εν τέλει η ταινία αποδείχτηκε η πιο αποτυχημένη εμπορικά για το DCEU, αφού έβγαλε 650 εκ. δολάρια με κόστος 300 εκ. δολάρια.

Best of internet