Quantcast

Κι από το πουθενά, ο Γιώργος Λάνθιμος σκάει μύτη με τη νέα μικρού μήκους ταινία του

Το Nimic θα έχει ξανά Ευθύμη Φιλίππου στο σενάριο και Matt Dillon να πρωταγωνιστεί

THE NERDSTREAM

18 Ιουλίου 2019

Κώλος δεν βάζει κάτω, αν θέλετε, ο Γιώργος ο Λάνθιμος αγαπητοί φίλοι και φίλες. Δεν φτάνει που πέρσι τα σάρωσε όλα με το The Favourite. Δεν φτάνει που ξεκίνησε καπάκια να δουλεύει την επόμενη ταινία του. Δεν φτάνει που φωτογραφίζει ό,τι βρεθεί στο δρόμο του για οίκους μόδας και περιοδικά. Τώρα βρίσκει και χρόνο για μια μικρού μήκους-έκπληξη.

Πρόκειται για το Nimic, λοιπόν, στο οποίο ο Λάνθιμος κάνει σεναριακό reunion με τον Ευθύμη Φιλίππου (σταθερό συν-σεναριογράφο σχεδόν όλων των υπόλοιπων ταινιών του), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Matt Dillon που τελευταία φορά είδαμε στο The House That Jack Built του Lars von Trier. Μαζί του θα πρωταγωνιστεί επίσης η Δάφνη Πατακιά ενώ στο μοντάζ θα βρίσκεται κλασικά ο σταθερός συνεργάτης του, Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για το τι θα πραγματεύεται η ταινία, αλλά ξέρουμε ότι θα έχει διάρκεια 12 λεπτών κι ότι θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι τις 17 Αυγούστου, όπου και θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Best of internet