Quantcast

Emma Stone και Brad Pitt θα έχει στη νέα ταινία του ο σκηνοθέτης του La La Land

Η οποία θα είναι μάλλον κάτι σαν το La La Land αλλά για την χρυσή εποχή του Hollywood

THE NERDSTREAM

16 Ιουλίου 2019

Ναι, μάλιστα, αυτό είναι πρωταγωνιστικό δίδυμο. Γενικά, ο Damien Chazelle έχει κάνει καλή δουλίτσα με τους πρωταγωνιστές του. Στο Whiplash είχε δυο φανταστικούς Miles Teller και J.K. Simmons. Στο La La Land είχε μια φανταστική Emma Stone κι έναν, εχμ, μέτριο Ryan Gosling. Στο First Man είχε μόνο έναν μέτριο Ryan Gosling. ΟΚ, συμβαίνουν αυτά, αλλά τώρα ετοιμάζεται πάλι να πάρει τα πάνω του.

Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μετά την περσινή χαμηλή πτήση του First Man κι η νέα του ταινία, το Babylon, θα είναι ένα δράμα εποχής που θα διαδραματίζεται στην χρυσή εποχή του Hollywood, δηλαδή λογικά κάπου στα 30s όταν ο ήχος μπήκε στην αίθουσα κι η ιστορία του σινεμά άλλαξε για πάντα.

Ενώ δεν ξέρουμε πολλά ακόμα για την ταινία, το εντυπωσιακό είναι το καστ που απ’ ό,τι φαίνεται θα έχει το Babylon. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, η Emma Stone έχει ήδη κλείσει για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ παράλληλα ο Brad Pitt είναι πολύ κοντά στο να κλείσει για τον αντίστοιχο αντρικό. Όμορφα πράγματα γενικά.

Για την ιστορία, ο Pitt ήδη εμφανίζεται φέτος στο πολυαναμενόμενο χολιγουντιανό δράμα εποχής Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, ενώ σε άλλα νέα μια αντίστοιχη ταινία για την χρυσή εποχή του Hollywood ετοιμάζει κι ο David Fincher όπως μάθαμε τις προάλλες.

Best of internet