Quantcast

Είναι επίσημο, ο Tom Hardy επιστρέφει για το Venom 2

Υπήρχε καμιά αμφιβολία;

THE NERDSTREAM

24 Ιουνίου 2019

Δεν ήθελε και πολύ το πράμα: βάζεις μπόλικο Tom Hardy, βάζεις κι έναν αγαπημένο supervillain, κι έχεις μάνι μάνι στα χέρια σου μία από τις πιο πετυχημένες superhero ταινίες της χρονιάς. Αυτό ακριβώς έκανε πέρσι το Venom, μαζεύοντας στο box office 850 εκ. δολάρια με μπάτζετ μόλις 100 εκ., δηλαδή αρκετά χαμηλά για ταινία του είδους του.

Πειράζει που η ταινία πήρε κακές κριτικές, ο σκηνοθέτης γκρίνιαζε ότι δεν τον καταλαβαίνουν κι ο πρωταγωνιστής έλεγε ότι οι καλύτερες σκηνές κόπηκαν στο μοντάζ; Όχι, καθόλου δεν πειράζει, όσο συνεχίζει να γουστάρει ο λαός και να μπαίνει χρήμα στο ταμείο. Έτσι, ήδη ετοιμάζεται το sequel της ταινίας, με τον τιτάνα Woody Harrelson να έχει τιζαριστεί ήδη πολλαπλώς ως Carnage για τη συνέχεια.

Μιλώντας αυτές τις μέρες στο Fandango, η παραγωγός Amy Pascal δήλωσε πως ο Tom Hardy έφτασε σε συμφωνία με την Sony και πλέον είναι κλεισμένος για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Eddie Brock. Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα δούμε και τον Spider-Man του Tom Holland να σκάει μύτη στην ταινία, μιας κι ο άνθρωπος-αράχνη πλέον είναι μοιρασμένος ανάμεσα σε Sony και Disney λόγω της συμμετοχής στο MCU.

Όλα αυτά, βέβαια, θα τα μάθουμε στις 2 Οκτωβρίου 2020 που βγαίνει στις αίθουσες η ταινία, οπότε μην αγχώνεστε και πολύ από τώρα.

Best of internet