Quantcast

Κανονικά στα σινεμά η επόμενη ταινία Scorsese και DiCaprio μετά το διάλειμμα με το Netflix

Το Killers of the Flower Moon κι επίσημα στη μεγάλη οθόνη

THE NERDSTREAM

20 Ιουνίου 2019

Θα ήταν πολύ παράξενο να έβγαινε μια ταινία Martin Scorsese και να μην έφτανε καν στη μεγάλη οθόνη. Πριν μερικά χρόνια θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά παρά λίγο να συμβεί με το επερχόμενο The Irishman, αφού η ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη θα κυκλοφορήσει από το Netflix κι η πλατφόρμα δε φημίζεται για τις ομαλές σχέσεις της με την παραδοσιακή βιομηχανία του σινεμά.

Παρόλα αυτά, μετά και το πετυχημένο περσινό πείραμα του Roma, το Netflix ανακοίνωσε πως το The Irishman θα έχει μια περιορισμένη κινηματογραφική διανομή παράλληλα με την κυκλοφορία του στην πλατφόρμα, οπότε ηρεμήσαμε κάπως. Ο Scorsese βέβαια παραμένει εξαιρετικά ακούραστος για την ηλικία του κι ήδη ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, η οποία θα βγει στις αίθουσες κανονικά και με τα όλα της.

Συγκεκριμένα, το Killers of the Flower Moon που ετοιμάζει μαζί με τον αγαπημένο συνεργάτη του, Leonardo DiCaprio, έκλεισε συμφωνία με την Paramount για τη διανομή της ταινίας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2019 και να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Για την ιστορία, το Killers of the Flower Moon βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου David Grann που περιγράφει την έρευνα για τους μυστηριώδεις θανάτους αυτοχθόνων Αμερικάνων στην Οκλαχόμα του μεσοπολέμου, όταν ανακαλύφθηκαν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στην γη τους. Πρόκειται για την 6η συνεργασία μεταξύ Scorsese και DiCaprio, η οποίοι συνεργάζονται ξανά για πρώτη φορά μετά το The Wolf of Wall Street του 2013.

Best of internet