Quantcast

Doctor Sleep: O Ewan McGregor τυραννιέται άσχημα στο πρώτο trailer από το sequel του The Shining

Έρχεται το 2020 από τον δημιουργού του The Haunting of Hill House

THE NERDSTREAM

14 Ιουνίου 2019

Λοιπόν, εμείς γενικά δεν είμαστε πολύ φίλοι των sequels/remakes/reboots κλπ, αλλά άμα είναι να γίνονται τότε ας γίνονται τουλάχιστον με καλούς όρους. Για παράδειγμα, το 2013 ο Stephen King είπε να γράψει ένα sequel του αρχικού μυθιστορήματος The Shining, στο οποίο έδωσε τον τίτλο Doctor Sleep, όπου ακολουθούμε την ατόφια horror ιστορία του ενήλικου Danny καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τα ψυχικά τραύματα του παρελθόντος.

Σ’ αυτό ακριβώς το βιβλίο θα βασιστεί το επερχόμενο Doctor Sleep, το οποίο έχει δημιουργήσει ο Mike Flanagan (δηλαδή ο άνθρωπος που μας έδωσε το The Haunting of Hill House) και έχει για πρωταγωνιστή τον λατρεμένο Ewan McGregor. ΟΚ, προφανώς θα είναι αδύνατον να είναι εξίσου καλό με το The Shining του Stanley Kubrick με τον Jack Nicholson, αλλά το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε μας αφήνει μια πολύ καλή γεύση:

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 που η ταινία βγαίνει στις αίθουσες, λοιπόν, αναμείνατε στο ακουστικό σας κι αν τυχόν ακούσετε κάποιον να φωνάζει redrum τότε αρχίστε να τρέχετε προς κάθε κατεύθυνση μπας και γλιτώσετε.

Best of internet