Quantcast

Με νέα ταινία τρόμου επιστρέφουν οι Simon Pegg και Nick Frost, γιατί ο κόσμος ήταν άδειος χωρίς αυτούς

Άμα έκαναν κι ένα reunion με τον Edgar Wright, θα ήμασταν ευτυχισμένοι

THE NERDSTREAM

7 Ιουνίου 2019

Αιώνια είναι η ευγνωμοσύνη που θα έπρεπε να χρωστάει η ανθρωπότητα στην φονική τριπλέτα των Simon Pegg, Nick Frost και Edgar Wright, γιατί οι τρεις μαζί μας χάρισαν μερικές από τις καλύτερες κωμωδίες του 21ου αιώνα, ξεκινώντας από το τελειωμένο τηλεοπτικό Spaced και συνεχίζοντας με την Cornetto τριλογία των Shaun of the Dead, Hot Fuzz και The World’s End.

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια που έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους να μην μας έχουν δώσει ταινίες που να φτάνουν σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά συνεχίζουν να αποτελούν μερικούς από τους αγαπημένους μας κωμικούς δημιουργούς στη μεγάλη οθόνη. Έτσι, η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν διαβάσαμε ότι οι Frost και Pegg ετοιμάζονται να φτιάξουν μια νέα horror ταινία, στην οποία μια οικογένεια πηγαίνει διακοπές στην Σουηδία κι εκεί ένας serial killer τους παίρνει στο κατόπι, με τους ντόπιους να μην ψήνονται ιδιαίτερα να βοηθάνε τουρίστες.

Αυτό θα είναι το Svalta, θυμίζοντας κάπως το Midsommer που περιμένουμε με ανυπομονησία φέτος, και θα αναλάβει να το πραγματοποιήσει η Stolen Picture, δηλαδή η εταιρία παραγωγής των Frost/Pegg που πέρσι κυκλοφόρησε το Slaughterhouse Rulez. Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το καστ της ταινίας ή για το πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της, αλλά ελπίζουμε το αγαπημένο μας ντουέτο να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Best of internet