Quantcast

Ο Robert Pattinson θα είναι ο νέος Batman και, για να σας προλάβουμε, αυτό είναι καλό

Άντε να δούμε

THE NERDSTREAM

17 Μαΐου 2019

Αυτό ήταν φίλες και φίλοι: απ’ ό,τι φαίνεται το μεγαλειώδες ντράμα του τι θα απογίνει ο Batman του τωρινού κινηματογραφικού σύμπαντος της DC φτάνει στο τέλος του. Μετά την απεγνωσμένη αποχώρηση του Ben Affleck και την έντονη φημολογία για τη διαδοχή του, ένα outsider της κούρσας ήρθε για να πάρει το χαρτί.

Σύμφωνα με την αποκλειστική αναφορά του Variety, η Warner βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να φτάσει σε συμφωνία με τον Robert Pattinson, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες. Και, ναι, πριν βιαστείτε να κράξετε για το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής του Twilight θα γίνει ο επόμενος Batman, σας προτείνουμε να το ξανασκεφτείτε. Ο λόγος είναι ότι η καριέρα του Pattinson τα τελευταία χρόνια, μετά το τέλος του Twilight franchise δηλαδή, έχει απογειωθεί. Ο ίδιος έχει εξελιχθεί σε έναν εκπληκτικό ηθοποιό και κάνει πλέον εξαιρετικές επιλογές ταινιών. Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο τον έχουμε δει στα υπέροχα The Childhood of a Leader, Good Time, Damsel και High Life, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο πολυαναμενόμενο The Lighthouse και στην επόμενη ταινία του Christopher Nolan.

Αν αυτό το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι η DC πήρε την πολύ σωστή απόφαση να εστιάσει σε solo κινηματογραφικές ιστορίες αντί για τραβηγμένα-απ’-τα-μαλλιά crossovers, αλλά και το ότι το The Batman του 2021 θα γυριστεί από τον Matt Reeves που μας έδωσε τα τελευταία Planet of the Apes (που ήταν πολύ καλά), τότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επερχόμενη solo ταινία του ανθρώπου-νυχτερίδα θα είναι πολύ ικανοποιητική.

Και, πιστέψτε μας, μπορεί να έχουμε κατηγορηθεί ως Marveluben στο παρελθόν αλλά ειλικρινά θέλουμε πολύ να δούμε την επιστροφή της κινηματογραφικής DC σε αληθινά καλές ταινίες.

Best of internet