Quantcast

Αυτά είναι όλα όσα κόπηκαν από την τελική τρίωρη εκδοχή του Avengers: Endgame

Υπήρχαν 900 ώρες οπτικού υλικού και θα τις βλέπαμε όλες ευχαρίστως

THE NERDSTREAM

14 Μαΐου 2019

Ήταν λίγες 3 ώρες Avengers: Endgame αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες; Όχι, δεν ήταν λίγες. Και το γνωρίζουμε καλά, δύο φορές πήγαμε σινεμά να το δούμε. Μέσα σ’ αυτά τα 181 λεπτά γελάσαμε, κλάψαμε, ερωτευτήκαμε, ζήσαμε με λίγα λόγια. Το έπος των αδερφών Russo μας άφησε ικανοποιημένους και με το παραπάνω γενικά. Παρόλα αυτά, πρόσφατα οι μοντέρ Jeffrey Ford και Matthew Schmidt αποκάλυψαν πως το Infinity War και το Endgame μαζί είχαν 900 ώρες οπτικοακουστικού υλικού προκειμένου να φτιαχτούν δύο ταινίες συνολικής διάρκειας 5 ωρών.

Όπως καταλαβαίνετε, κόπηκε πολύ πράμα. Κι από αυτό το πολύ πράμα, λοιπόν, κάμποσο έχει βγει στην επιφάνεια μέσα από συνεντεύξεις των σκηνοθετών και των σεναριογράφων, Christopher Markus και Stephen McFeely. Και μιας και αξιόπιστα sites όπως ο Guardian έκατσαν και επιβεβαίωσαν ποιες σκηνές όντως ήταν σχεδιασμένες για το Endgame, είπαμε να σας μεταφέρουμε το πιο σημαντικό υλικό το οποίο κόπηκε από την ταινία που λατρέψαμε. Ακολουθούν spoilers, προφανώς.

Υπήρχαν στα trailer σκηνές που δεν εμφανίστηκαν στην ταινία. Μια ήταν εκείνη με την Black Widow να προπονείται στα κεντρικά των Avengers. Μια άλλη ήταν με τον Thor να επιτίθεται με το Stormbreaker εναντίον του Thanos.

Αργότερα, οι Russo παραδέχτηκαν πως η καμπάνια του Endgame περιείχε και παραπλανητικά πράγματα για να διατηρηθεί το στοιχείο της έκπληξης.

Ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας. Μπορεί στην αρχή οι Russo να αρνούνταν ότι το Endgame θα ήταν ο τίτλος του τέταρτου Avengers, αλλά πράγματι ήταν κάτι άλλο για ένα διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος της ταινίας ήταν Avengers: Infinity Gauntlet, κάτι που είχε ξεφύγει στην Zoe Saldana σε μια συνέντευξη και μπαλώθηκε όπως όπως.

Η εξέλιξη του χαρακτήρα του Hawkeye αρχικά προοριζόταν για τον Thor.

Αντί για τον λατρεμένο παρτάλη Thor που είδαμε στην ταινία, η πρώτη εκδοχή του σεναρίου τον παρουσίαζε να έχει βγει εκτός ελέγχου και να σφάζει ό,τι κινείται, αλλά τελικά ευτυχώς προτίμησαν την εκδοχή Big Lebowski και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Η εναρκτήρια σκηνή με το θάνατο της οικογένεια του Hawkeye αρχικά προοριζόταν να μπει στο Infinity War, αλλά οι Russo τελικά αποφάσισαν ότι ταιριάζει καλύτερα στην εισαγωγή του Endgame.

Αντίστοιχα ο Smart Hulk επρόκειτο αρχικά να εμφανιστεί στην πρώτη ταινία, αλλά τον είδαμε στη δεύτερη.

Η μεγάλη σκηνή της μάχης ήταν αρχικά πολύ μεγαλύτερη σε διάρκεια, περιέχοντας κι ένα διάλειμμα όπου οι ήρωες μαζεύονται σε ένα σημείο για να συζητήσουν την στρατηγική τους εναντίον του Thanos.

Ο Tony Stark επρόκειτο να επιστρέψει ως όραμα, μετά θάνατον, ώστε να πει δυο κουβεντούλες με την έφηβη κόρη του. Ευτυχώς κόπηκε, δεν ακούγεται καλό.

Best of internet