Quantcast

Μας είπαν ότι ετοιμάζεται τέταρτο Matrix αλλά τελικά ήταν ένα ψέμα, σαν την πραγματικότητα

Εμείς φταίμε που τους πιστέψαμε

THE NERDSTREAM

13 Μαΐου 2019

Περιέργως, ιλιγγιώδεις υπήρξαν οι εξελίξεις στο μέτωπο του Matrix σύμπαντος μέσα στο σαββατοκύριακο, 20 ολόκληρα χρόνια μετά την έφοδο της ταινίας των Wachowskis στις αίθουσες και τις καρδιές μας.

Ήδη πίσω στο 2017 είχαν ακουστεί οι πρώτες φήμες ότι ετοιμάζεται ένα reboot του franchise δια χειρός Zak Penn για λογαριασμό της Warner αλλά χωρίς συμμετοχή των Lily και Lana Wachowski. Γρήγορα, όμως, αποδείχτηκε πως επρόκειτο περί φόλας. Τώρα, λοιπόν, ο Chad Stahelski, δηλαδή ο σκηνοθέτης του John Wick, το πήρε πάνω του κι άρχισε να διαδίδει ότι πράγματι οι αδερφές Wachowski ετοιμάζουν την τέταρτη ταινία Matrix.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Yahoo! UK, δήλωσε πως θα ήταν και πάλι έτοιμος να δουλέψει ως κασκαντέρ στην ταινία, αν του το ζητούσαν. Παρόλα αυτά, μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, εκπρόσωπος του Stahelski έσπευσε να διορθώσει πως ο πελάτης του έλεγε ό,τι να ‘ναι, κι ότι μίλαγε για ένα υποθετικό σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως στην πραγματικότητα δε γνωρίζει κάτι για το μέλλον του Matrix franchise.

Με λίγα λόγια, φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιο νέο Matrix στον ορίζοντα. Για την ιστορία, πάντως, ο λατρεμένος μας Keanu Reeves έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήταν φουλ πρόθυμος να παίξει σε άλλο ένα Matrix, με την προϋπόθεση πως θα το αναλάμβαναν εξολοκλήρου οι Wachowskis.

Best of internet