Quantcast

Το νέο trailer του Spider-Man: Far From Home έχει μαζεμένα περίπου όλα τα spoilers του Endgame

Οπότε, ναι, δείτε το με δική σας ευθύνη

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2019

Γενικά, η σχέση του Spider-Man με τα spoilers είναι πολύ καλή. Δε φτάνει που είχαμε το γλυκύτατο τσιρικαπί Tom Holland να σποιλεριάζει ανεξέλεγκτα τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe σε συνεντεύξεις, τώρα έχουμε και το ίδιο το Spider-Man: Far From Home να μοιράζει spoilers για το Avengers: Endgame.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, φίλες και φίλοι, το Avengers: Endgame έκλεισε το όοολο στόρι με τον Thanos για το οποίο μας προετοίμαζε τόσα χρόνια η Marvel, αλλά δεν ήταν το τέλος της τρίτης φάσης του MCU. Αντίθετα, το τέλος του Phase 3 είναι η δεύτερη ταινία Spider-Man που έρχεται 2 χρόνια μετά το συμπαθέστατο Homecoming. Οπότε, καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές ότι το Far From Home θα ασχοληθεί εν πολλοίς με τις συνέπειες των δραματικών εξελίξεων του Endgame.

Στη νέα ταινία Spider-Man βρίσκουμε τον Peter Parker να βρίσκεται σε σχολικές διακοπές και να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις κλήσεις του Nick Fury, γιατί άμα σε παίρνει τηλέφωνο ο Nick Fury τότε ποτέ δεν είναι για καλό. Κι εκεί που ο Peter αράζει χαλαρά με την καψούρα του, M.J., και τον κολλητό του, Ned, κάτι πάει στραβά και τελικά αναγκάζεται να γίνει ξανά ο Spider-Man και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τη νέα ταινία Spider-Man με τον γίγαντα Jake Gyllenhaal στον ρόλο του Mysterio και παρακολουθήστε εδώ το trailer του Far From Home εφόσον έχετε δει το Endgame ή για οποιονδήποτε λόγο τη βρίσκετε με το να σποιλεριάζεστε. Δεν κρίνουμε.

 

Best of internet