Quantcast

Ο Guillermo del Toro ετοιμάζει remake σε film noir του ’40 με τον Leonardo DiCaprio, πράγμα υπέροχο

Αυτά εδώ είναι τα λεφτά μας, πάρτε τα

THE NERDSTREAM

25 Απριλίου 2019

Γενικά, είναι γνωστό πως ο λατρεμένος/λούτρινος Guillermo del Toro δεν βάζει κώλο κάτω. Αφού τα σάρωσε όλα πέρσι με το υπέροχο The Shape of Water, ο έτερος Μεξικανός σκηνοθέτης της καρδιάς μας (μαζί με τον Alfonso Cuaron φυσικά) ανακοίνωσε πέρσι πως πρόκειται να κάνει επιτέλους πραγματικότητα την ταινία Pinocchio που παλεύει εδώ και καμιά δεκαετία – φτιάχνοντας στο μεταξύ κι ένα βιβλίο βασισμένο στο Pan’s Labyrinth.

Και τώρα, μόλις λίγους μήνες μετά, ο del Toro ανακοινώνει την επόμενη σκηνοθετική του απόπειρα. Πρόκειται για το Nightmare Alley, βασισμένο στο ομώνυμο noir μυθιστόρημα του William Lindsay Gresham από το 1946 που είχε μεταφερθεί ήδη μια φορά με υπέροχο τρόπο στη μεγάλη οθόνη το 1947 δια χειρός Edmund Goulding, με τον Tyron Power στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, αυτήν την φορά ο ρόλος του απατεώνα mentalist που εξαπατά τους πάντες για να φτάσει στην επιτυχία με κάθε μέσο φαίνεται να πηγαίνει στον Leonardo DiCaprio, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, θα είναι ο επόμενος μεγάλος ρόλος του DiCaprio μετά τη νέα ταινία Tarantino στην οποία θα πρωταγωνιστήσει αυτό το καλοκαίρι.

Κατά τ’ άλλα, το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν για το νέο Nightmare Alley είναι πως η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Best of internet