Quantcast

Το τελικό trailer του Godzilla: King of the Monsters μας προετοιμάζει για ένα πραγματικό έπος

Την έχουμε λιγουρευτεί τα μάλα αυτήν την ταινία

THE NERDSTREAM

24 Απριλίου 2019

ΟΚ, γενικά έχουμε μια αδυναμία στη φάση γιγάντια-ιαπωνικά-τέρατα και γιγάντια-ιαπωνικά-ρομπότ (μην κρίνετε), αλλά δεν περιμέναμε να ενθουσιαστούμε με ταινία Godzilla εν έτει 2019. Λατρεύουμε την καλτίλα των παλιών ιαπωνικών kaiju films, αλλά τα Godzilla του 1998 και του 2014 δε μας είχαν αφήσει και πάρα πολλές ελπίδες για το μέλλον της συμπαθέστατης σαύρας στο Hollywood.

Τους τελευταίους μήνες, όμως, το επερχόμενο Godzilla: King of the Monsters του Michael Dougherty (σκηνοθέτη της τίμιας b-movie horror καλτιάς με τον τίτλο Krampus) με τη Millie Bobby Brown (δηλαδή την Eleven του Stranger Things) έχει καταφέρει να μας πείσει πως αξίζει και με το παραπάνω να ενθουσιαστούμε με την πάρτη του. Μπορεί να αποδειχθεί μούφα, ναι, αλλά τα trailers, οι αφίσες κι όλη η αισθητική της ταινίας στο προμόσιον προμηνύουν μια επική κατάσταση.

Χτες, λοιπόν, είχαμε το τελευταίο trailer του νέου Godzilla πριν την κυκλοφορία του στις αίθουσες στις 30 Μαΐου. Απολαύστε υπεύθυνα και τσεκάρετε παρακάτω τρεις επικές αφίσες της ταινίας από το τελευταίο χρονικό διάστημα:

Best of internet