Quantcast

O Daniel Craig ζήτησε από την Phoebe Waller-Bridge να κάνει πιο αστείο το επόμενο James Bond

ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ

THE NERDSTREAM

15 Απριλίου 2019

Κακά τα ψέματα, ήταν δυνατό το ντράμα που έπαιξε τον τελευταίο καιρό γύρω από το James Bond. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Αρχικά ανακοινώθηκε πως ο Danny Boyle θα γυρίσει το Bond 25, αλλά μετά έφυγε κακήν κακώς. Στη συνέχεια, καθώς αυτή η ταινία θα ήταν η τελευταία του Daniel Craig, οι αιώνιες φήμες για την έφοδο του Idris Elba στο ρόλο του 007 έμοιαζε να επιβεβαιώνονται επιτέλους, αλλά παπάρια κι εκεί.

Τουλάχιστον, στα καλά νέα της υπόθεσης, το Bond 25 τελικά θα σκηνοθετηθεί από τον λατρεμένο Cary Fukunaga που έχουμε αγαπήσει κινηματογραφικά με τα Sin Nombre και Beasts of No Nation αλλά και τηλεοπτικά με τα True Detective και Maniac. Κι ενώ κατά τ’ άλλα οι μνηστήρες για τον 007 αυξάνονται, τουλάχιστον φαίνεται πως η επόμενη ταινία είναι σε καλά χέρια.

Σόρι, διόρθωσε: είναι σε πολύ καλά χέρια, αφού πέρα από τον Fukunaga με το Bond 25 θα ασχοληθεί κι η πολυ-αγαπημένη μας, η θεά του μέχρι τώρα γνωστού σύμπαντος, η Phoebe Waller-Bridge. Ναι, σύμφωνα με το Guardian, η Waller-Bridge κλήθηκε από τον ίδιο τον Craig προκειμένου να δουλέψει πάνω στο σενάριο, και κυρίως για να κάνει αλλαγές σε πιο κωμική κατεύθυνση. Ο λόγος που της ζητήθηκε κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι γιατί η ίδια έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά κατασκοπείας, το περσινό Killing Eve (που αυτές τις μέρες τρέχει στη δεύτερη σεζόν του), και γενικά έχει κάνει υπέροχα πράματα στην βρετανική τηλεόραση.

Δε θα πούμε ψέματα: καιρό είχαμε να ενθουσιαστούμε με ταινία James Bond, και το Bond 25 καταφτάνει τον Απρίλιο του 2020, με το καλό.

Best of internet