Quantcast

H Marvel μας χαρίζει ένα τελευταίο teaser πριν τον τελικό όλεθρο του Avengers: Endgame

Μπορεί το μισό σύμπαν να λείπει, το άλλο μισό όμως φαίνεται πανέτοιμο για να πάρει τη ρεβάνς από τον Thanos

THE NERDSTREAM

2 Απριλίου 2019

Ένα τελευταίο βέλος φαίνεται πως έχει στη φαρέτρα της η Marvel αγαπητές φίλες και φίλοι. Το ότι έχουμε φτάσει κάπου τρεις βδομάδες πριν τον χαμό που θα είναι το Avengers: Endgame δεν φαίνεται να τους πτοεί, με αποτέλεσμα να μας έχουν φυλάξει μια τελευταία δοσούλα νέου footage.

Το αξιοπερίεργο βέβαια, δεδομένου του ότι στο τιμόνι του μεγάλου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με τον Thanos (Josh Brolin) αυτή τη φορά είναι και πάλι οι αδερφοί Russo, είναι ότι οι εν λόγω σκηνές μπορεί να μην καταλήξουν καν στην ταινία: Οι δύο σκηνοθέτες έχουν τονίσει ανοιχτά ότι κάποια σκηνές μπορεί να κυκλοφορούν απλά και μόνο για να παραπλανήσουν τους θεατές, όπως έγινε στο περσινό Infinity War.

Για  οποίο Infinity War η λέξη επεισοδιακό απλά δεν επαρκεί: Οι συνέπειες του φαίνονται όταν ο Bruce Banner του Μark Ruffalo σχολιάζει ότι «θα είμαστε πολύ λίγοι», για να πάρει μια πληρωμένη απάντηση από τον War Machine του Don Cheadle:

«Ναι, εννοείς επειδή σκότωσε όλους τους φίλους μας;»

Κάπου εκεί υπάρχει ο Tony Stark (Robert Downey Jr.), ο οποίος φαίνεται να δυσκολεύεται να χωνέψει το ότι το μισό σύμπαν εξαφανίστηκε. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως δύσκολο, ειδικά εφόσον είναι και o Thanos εκεί για να τον προκαλέσει.

Δείτε τo teaser:

Προς το παρόν εμείς θα βρούμε κάποιο τρόπο για να μπορέσουμε να κρατηθούμε μέχρι τις 26 Απριλίου.

 

Best of internet