Quantcast

Tom Waits, Iggy Pop και Bill Murray θα έχει η ζόμπι ταινία του Jim Jarmusch, τερματίζοντας το τζαρμουσόμετρο

10/10 στην κλίμακα Jarmusch

THE NERDSTREAM

28 Μαρτίου 2019

Υπάρχουν κάποια πράγματα σίγουρα, κάποια πράγματα στα οποία πάντα μπορείς να βασίζεσαι στη ζωή. Να, ας πούμε, ένα απ’ αυτά είναι ότι ο Jim Jarmusch θα επιστρέψει κάθε φορά στη μεγάλη οθόνη φέρνοντας μαζί του ανθρώπους που αγαπήσαμε τόσο στις ταινίες του όσο κι έξω απ’ αυτές, αλλά πάντα σ’ έναν βαθμό θα τους έχουμε συνδεδεμένους (και) μαζί του. Τέτοιος είναι ο Bill Murray του Broken Flowers. Τέτοιος είναι ο Tom Waits του Down By Law. Τέτοιος είναι ο Iggy Pop του Gimme Danger – και βέβαια όλοι μαζί στο Coffee and Cigarettes.

Όπως γνωρίζαμε ήδη από το καλοκαίρι, ο Jarmusch ετοιμάζει μια ζόμπι ταινία με τον τίτλο The Dead Don’t Die. Ακόμα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την ταινία πέρα απ’ το ότι θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι, αλλά το καστ είναι μια γιγάντια φιέστα τζαρμουσίλας. Πέρα από τους τρεις λατρείες που διαβάσατε στον τίτλο, η ταινία θα περιέχει επίσης τους παλιούς γνώριμους Tilda Swinton, RZA, Adam Driver, Steve Buscemi, αλλά και την πρώτη συνεργασία του σκηνοθέτη με τις Chloe Sevigny και Selena Gomez.

Έχοντας ξεμπερδέψει, πάντως, με τα βαμπίρ ήδη από το Only Lovers Left Alive του 2013, τώρα περιμένουμε χωρίς καμία αμφιβολία και μια ταινία με λυκάνθρωπους.

Πάμε και μια μικρή επανάληψη στα κλασικά:

Best of internet